15. svibnja 2021.

Na temelju članka  26. Statuta Radiokluba slijepih "Louis Braille" predsjednik RKS "Louis Braille" Mihael Đurašin, 9A6JWM, je sazvao 36. redovnu Skupštinu našega kluba u subotu 15. svibnja 2021. u 17 sati.

Zbog stanja u Hrvatskoj radi koronavirusa, a i zbog toga što neki članovi našega kluba žive podalje od Zagreba, odlučili smo da Skupštinu i ove godine održimo preko Skypea i telefona. Svim članovima kluba su e-mailom prethodno dostavljeni svi materijali.

Još pola sata prije početka Skupštine na Skypeu je bilo prijavljena većina naših članova, tako da je kvorum bio neupitan. Na Skupštini su sudjelovali svi redovni članovi našega kluba, osim Nenada Đorđevića, 9A3GDN, koji je bio spriječen, a imali smo i goste, naše prijatelje i suradnike. Pogotovo nas je razveselilo da je ponovno sa nama bio Gradimir Kragić, E73KG.

Budući da je ovo bila redovna Skupština kluba, nije bilo nikakvih problema, sve izvještaje smo prihvatili jednoglasno. 

Na prijedlog izvršnog odbora naš dugogodišnji prijatelj i suradnik Gradimir Kragić, E73KG, predložen je za počasnog člana kluba, svi članovi skupštine su taj prijedlog sa zadovoljstvom prihvatili. Još prije dosta godina Savo Golić, 9A2GS, je razgovarao sa Gradimirom o tome, no on je tada to odbio rekavši da još nije vrijeme. No sada, nakon dugogodišnje suradnje, za koje je Gradimir animirao i doveo natjecateljice i natjecatelje iz BiH i Srbije u Zagreb na prvenstva Zagreba u ARG-u za slijepe, često je slao priloge za zvučni časopis za slijepe "CQ radioamateri", instalirao nam programe na klupskom računalu i svima nam pomagao kod problema sa računalima, jasno je da je već davno bilo vrijeme da Gradimir bude naš počasni član.

Hvala ti, Gradimire, i dobro nam došao!

Nadamo se da će slijedeće godine redovna skupština imati duži izvještaj o radu, vjerujemo da će se situacija sa koronavirusom smiriti i da ćemo u rujnu konačno moći organizirati Otvoreno prvenstvo Zagreba u ARG-u za slijepe.

Skupština je završila u 18 sati.

 

Radioklub slijepih "Louis Braille", 9A1CBT

Draškovićeva 80/III

10000 Zagreb

Zagreb, 7. svibnja

                                                                               POZIV

                                       na zasjedanje redovne skupštine Radiokluba slijepih "Louis Braille"

Na temelju članka  26. Statuta Radiokluba slijepih "Louis Braille" sazivam 36. redovnu Skupštinu našega kluba u subotu 15. svibnja u 17 sati.

Zbog  stanja u Hrvatskoj  radi koronavirusa ne možemo ju održati u našem prostoru u Draškovićevoj ulici, stoga ćemo ju održati preko skypea.

Za zasjedanje Skupštine predlažem slijedeći 

Dnevni red:

1. Izbor zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika

2. Usvajanje zapisnika sa redovne Skupštine RKS-a, održane 23.travnja 2020.

3. Izvještaj nadzornog odbora

4. Financijski izvještaj za 2020. godinu

5. Izvještaj o radu za 2020. godinu

6. Rasprava o izvještajima

7. Prihvaćanje izvještaja

8. Program rada za 2021. godinu

9. Prijedlog za počasnog člana kluba

 

Predsjednik RKS "Louis Braille"

Mihael Đurašin, 9A6JWM