23.travnja 2020.

Naš klub je u četvrtak, 23. travnja 2020. u 16.30 održao 35. redovnu Skupštinu kluba.

Zbog stanja u Hrvatskoj radi koronavirusa, a i zgrada u Draškovićevoj 80, gdje se nalazi i  klub je oštećena u potresu, odlučili smo da Skupštinu održimo preko Skypea. Svim članovima kluba su e-mailom prethodno dostavljeni materijali.

Još petnaestak minuta prije početka Skupšine na Skypeu je bilo prijavljena većina naših članova, tako da je kvorum bio neupitan. Na Skupštini su sudjelovali svi redovni članovi našega kluba, a imali smo i goste, naše prijatelje i suradnike. Osobito nam je razveselilo da je sa nama bio i Gradimir Kragić, E73KG.

Budući da je ovo bila redovna Skupština kluba, nije bilo nikakvih problema, sve izvještaje smo prihvatili jednoglasno, i svi smo bili vrlo zadovoljni ostvarenim rezultatima u 2019. godini, s obzirom da je zadnje dvije godine naš klub bio u nezavidnoj situaciji zbog teške bolesti dugogodišnjeg predsjednika kluba Save Golića, 9A2GS, koji je krajem listopada 2019. preminuo.

Naš novi predsjednik Mihael Đurašin, 9A6JWM, je odlično vodio Skupštinu. Atmosfera na Skypeu je bila gotovo kao da smo bili u našem klubu. Jedina zamjerka je na kraju bila što nije bilo uobičajenog domjenka uz piće i  grickalice. No, zaključili smo da ćemo možda i ubuduće koji put na ovaj način održati Skupštinu, jer svi naši članovi nisu iz Zagreba i nije uvijek moguće naći pratioca.

 

Dnevni red: 

1. Izbor zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika

2. Usvajanje zapisnika sa izvanredne Skupštine RKS-a, održane 12.studenog 2019.

3. Izvještaj nadzornog odbora

4. Financijski izvještaj za 2019. godinu

5. Izvještaj o radu za 2019. godinu

6. Rasprava o izvještajima

7. Prihvaćanje izvještaja

8. Program rada za 2020. godinu

9. Razno