Koprivnica, 22. rujna 2021.

Radioklub slijepih „Louis Braille“, 9A1CBT, sa natjecanja u Đelekovcu donio pet pehara i deset medalja

Samo četiri dana kasnije od našeg natjecanja, u srijedu 22. rujna 2021., Športska udruga slijepih koprivničko-križevačke županije „Podravina“ je u Đelekovcu u 10 sati organizirala 5. otvoreno prvenstvo općine Đelekovec i 21. ekipno natjecanje „Croatia cup 2021.“

Sedam članova našega kluba (5 seniora: Mihael Đurašin, 9A6JWM, Davor Bunić, 9A3ADB, Novica Dražetić, 9A6NDN, Saša Obradović, 9A3FOS, Nedeljko Popović, 9A6GNP, i dva veterana: Tomislav Zdelar, 9A6LZT, i Ivan Rebselj, 9A3ARC)   sa jednim pratiocem, gospođom Ljubicom Zdelar, je kombijem otputovala u Đelekovec, vozio nas je ljubazni gospodin Vinko. Sudjelovali smo na ova dva natjecanja i jako smo zadovoljni postignutim rezultatima i osvojenim peharima i medaljama, baš svi su osvojili ili medalju ili pehar, a neki i više njih. Najbolje rezultate su postigli Novica Dražetić i Nedeljko Popović. Lijepo nam je bilo u gostima uz odličan ručak i harmonikaša Damira Ugrina.

Nadamo se da ćemo se slijedeće godine u svibnju na 27. otvorenom prvenstvu Zagreba u ARG-u za slijepe svi zajedno opet moći družiti i natjecati kao nekada.