Sisak, 25. kolovoza 2018.

U subotu, 25. kolovoza 2018. na terenu ŠNK "Frankopan" održano je 8. otvoreno prvenstvo Siska u ARG-u za slijepe u organizaciji Udruge slijepih sisačko-moslavačke županije. Uz natjecatelje iz nekoliko županija sudjelovali su i članovi našega kluba. Mihael Đurašin, 9A6JWM, osvojio je brončanu medalju u kategoriji seniora. No, iako  naši veterani  zbog žestoke konkurencije u toj kategoriji nisu osvojili odličja, postigli su lijepe rezultate. Zanimljivo je da su u generalnom plasmanu naši veterani Tomislav Zdelar, 9A6LZT, i Ivan Rebselj, 9A3ARC, osvojili 5. i 6. mjesto, ispred "medaljaša" Mihaela Đurašina, koji je bio tek osmi. Veseli nas da je na ARG-u za slijepe prvi puta  nastupio veteran iz Kutine Vlado Felc, 9A2FO, i u svojoj kategoriji osvojio 7. mjesto. Vlado je od ove godine i član našega kluba. 

Najbolji u generalnom plasmanu  je bio senior Nedjeljko Popović, 9A6GNP, iz Karlovca, dok su 2. i 3. mjesto zauzeli veterani Danko Tomanić iz Siska i Marijan Črneli iz Koprivnice.

Nakon podjele nagrada, zajedničkog ručka i ugodnog druženja natjecatelji našega kluba sa pratnjom gospođom Ljubicom Zdelar i našim omiljenim sucem na našim natjecanjima  prof. Antom Čuzela-Piljcem, koji je ovoga puta bio vođa ekipe, su zadovoljni otputovali u Zagreb.