HamFest Otok Ivanić 2014U nedjelju 28. listopada 2014. članovi našeg kluba sudjelovali su na Hamfestu "Otok Ivanić 2014" u organizaciji domaćina Radio kluba "Ivanić" 9A1CEQ. Tom prigodom uručeno nam je priznanje za sudjelovanje u UKV natjecanju "Otok Ivanić 2014" koje smo radili u portablu sa Sljemena pod znakom 9A1CBT i na kojem smo osvojili 4. mjesto u svojoj kategoriji. Priznanje našem klubu je uručio Zdenko Blažičević, 9A2HI, predsjednik Hrvatskog radioamaterskog Saveza.


Hamfest se održao u restoranu "Ivanićanka" u Ivanić Gradu gdje je bila organizirana podjela nagrada i priznanja, nakon čega je slijedio ručak i druženje 80-tak radioamatera iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Većini članova našeg kluba ovo je bilo prvo iskustvo sudjelovanja na Hamfestu, a dojmovi su vrlo lijepi jer su ovakva druženja prava prilika za fizičkim susretom kolega i kolegica radioamatera koje inače slušamo na radiovalovima i s kojima se natječemo.
Mnogi su nam pristupili, srdačno se pozdravili, i porazgovarali što je i prava bit druženja na ovakvim susretima gdje slijepi radioamateri održavaju stara i stvaraju nova prijateljstva s videćim kolegama.
Zahvaljujemo domaćinu na pozivu i lijepoj organizaciji, te se veselimo budućem zajedničkom susretu!

 

Fotogaleriju s natjecanja pogledajte ovdje.

Additional information