Vijesti

Ivanić Grad, 25. rujna 2016.

Na poziv Radiokluba Ivanić Grad, u nedjelju 25. rujna 2016. otputovali smo na hamfest povodom državnog UKV natjecanja "Otok Ivanić 2016." i proslave 60. obljetnice kluba.

Naši članovi redovito svake godine sudjeluju u ovom UKV natjecanju i na hamfestu, a neki članovi RK Ivanić Grad su naši počasni članovi.

U ugodnom druženju sa domaćinima i radioamaterima iz cijele regije brzo je prošlo vrijeme.

Ivanić Grad, 26. rujna 2015.

Savo s peharom....U subotu 26. rujna 2015. Višnja, 9A6LVB, i Savo, 9A2GS, otputovali su vlakom u Ivanić Grad kako bi sudjelovali na proglašenju rezultata i podjeli priznanja na hamfestu "Otok Ivanić 2015." Naš klub je osvojio 2. mjesto i pehar u kat. klubova samo FM vrsta rada, a osvojili smo i jednu diplomu u pojedinačnoj kat. za 5. mjesto. Uvijek nas veseli druženje sa radioamaterima i uživo. Radioamateri Radiokluba "Ivanić Grad", 9A1CEQ, su jako dobri domaćini, tako da je vrijeme brzo prošlo. U ugodnom društvu nakon ukusnog ručka proveli smo još nekoliko sati u radioamaterskim razgovorima, ali ipak nismo stigli porazgovarati sa svim prijateljima iz etera sa kojima smo to željeli.

Hvala na ugodnom druženju i vidimo se slijedeće godine!

UKV natjecanje U nedjelju, 7. prosinca 2014 pet članova našeg kluba sudjelovalo je na HamFestu u organizaciji Radio kluba Lipik; 9A4U, kako bi preuzeli plaketu za osvojeno 2. mjesto u svojoj kategoriji i diplomu za sudjelovanje u UKV natjecanju "Lipik 2014".
HamFest je lijepa prilika, osim za preuzimanje medalja, plaketa i diploma, za međusobno druženje radioamatera iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, a naši mladi Marija; 9A3GSA i Zvonimir; 9A5DSZ su po prvi puta sudjelovali na ovakvom druženju. A ovaj HamFest u Lipiku je bio vrlo osobit i interesantan jer su službeni dio vodili mladi iz radio kluba domaćina koji su i osmislili izgled lijepe diplome.

UKV natjecanje 19. listopada 2014 članovi našeg kluba ponovno su sudjelovali na UKV natjecanju kojeg smo odradili u portablu, iz planinarskog doma "Puntijarka", na visini od 970 metara nadmorske visine. Organizator ovog natjecanja je bio radioklub iz Lipika.
Za naš klub, pod znakom 9A1CBT natjecalo se osam članova, od kojih je bilo petero mladih, što nam je posebno zadovoljstvo jer su svi oni imali prilike držati veze i osvajati bodove u natjecanju.

HamFest Otok Ivanić 2014U nedjelju 28. listopada 2014. članovi našeg kluba sudjelovali su na Hamfestu "Otok Ivanić 2014" u organizaciji domaćina Radio kluba "Ivanić" 9A1CEQ. Tom prigodom uručeno nam je priznanje za sudjelovanje u UKV natjecanju "Otok Ivanić 2014" koje smo radili u portablu sa Sljemena pod znakom 9A1CBT i na kojem smo osvojili 4. mjesto u svojoj kategoriji. Priznanje našem klubu je uručio Zdenko Blažičević, 9A2HI, predsjednik Hrvatskog radioamaterskog Saveza.

Additional information