Dobitnici priznanjaGradski ured za obrazovanje i sport je 13. lipnja 2006. u starogradskoj vjećnici organizirao svečanost na kojoj su uručena priznanja učenicima srednjih škola Zagreba te njihovim mentorima), koji su na županijskom natjecanju (Grad Zagreb je županija) osvojili jedno od prva tri mjesta u različitim područjima prirodnih znanosti i tehničkih vještina. Među dobitnicima priznanja bili su i članovi našeg kluba.

Učenici Igor Stojčić, Jasmin Bajza i Davor Bunić s mentorom Savom Golićem
Gradski ured za obrazovanje i sport je 13. lipnja 2006. u starogradskoj vjećnici organizirao svečanost na kojoj su uručena priznanja učenicima srednjih škola Zagreba te njihovim mentorima), koji su na županijskom natjecanju (Grad Zagreb je županija) osvojili jedno od prva tri mjesta u različitim područjima prirodnih znanosti i tehničkih vještina. Među dobitnicima priznanja bili su i članovi našeg kluba.

Tako su naši članovi Davor Bunić, Jasmin Bajza i Igor Stojčić dobili su priznanje kao najbolji natjecatelji grada Zagreba u amaterskoj radiogoniometriji. Priznanje je dobio i njihov mentor Savo Golić.

Vjerovali ili ne, mi smo jedini koji su u cijelom Zagrebu organizirali natjecanje u amaterskoj radiogoniometriji za mlade, i zahvajujući tome smo i nastupili na Državnom natjecanju mladih tehničara Hrvatske u Kraljevici.

Ovo priznanje je veoma obradovalo učenike, koji s mnogo elana očekuju slijedeća natjecanja, a vidjeli su da je i njihov rezultat, pored velikog broja učenika u ostalim disciplinama, bio zapažen. Bilo je pravo zadovoljstvo biti okružen s tolikim brojem talentiranih, vrijednih i sposobnih djevojaka i mladića. Najveći pljesak dobili su mladi informatičari koji su bili najbolji na svijetu, a, naravno, prije nego što su postali najbolji na svijetu bili su najbolji i na županijskom natjecanju.

Additional information