13. prvenstvo RKS "Galeb" iz Rijeke u ARG-u za slijepe21. lipnja 2014. godine članovi našeg kluba sudjelovali su na 13. Otvorenom prvenstvu Rijeke u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe u organizaciji RKS "Galeb" iz Rijeke, u kategorijama: radioorijentacija, juniori, žene, seniori i veterani.

Već uobičajeno, natjecanje se održalo na nogometnom igralištu Sansovo u Bakarcu po lijepom i sunčanom vremenu.Forma naših članova bila je na visokoj razini zahvaljujući treninzima i sudjelovanjima na prethodnim natjecanjima u vlastitoj organizaciji, zbog čega smo se vratili s 15 medalja i 1 peharom.

Tako je naš Zvonimir Stanečić, 9A5DSZ, osvojio 1. mjesto u kategoriji juniora, a braća Ivan; 9A3GBI, Gabrijel; 9A3GBG, i David Baričević; 9A3GBD, osvojili su prva tri mjesta u kategoriji radioorijentacije, dok su Ivan i Gabrijel osvojili i 1. mjesto kao ekipa u radioorijentaciji i 3. mjesto u generalnom ekipnom plasmanu.

Naš Damir Ugrin, 9A6JWD, osvojio je 2. mjesto u ekipi seniora, zajedno sa Željkom Lovasićem, dok su Mihael Đurašin, 9A6JWM i Danijel Baričević, 9A3GDB osvojili  3. mjesto u ekipi seniora.

Savo Golić, 9A2GS osvojio je 3. mjesto u ekipi veterana zajedno s Marijanom Smokrovićem iz Rijeke.

U kategoriji žena Nataša Baričević, 9A3GNB, osvojila je 2. mjesto u kategoriji žena pojedinačno, 1. mjesto u kategoriji žena ekipno zajedno sa Sanjom Štefanović iz Rijeke, te su njih dvije osvojile i 2. mjesto u generalnom ekipnom plasmanu.

Nakon natjecanja organizator je priredio ručak za sve sudionike, te smo ostatak dana proveli u ugodnom druženju s ostalim sudionicima.
Na kraju je 1. mjesto u kategoriji "pjesma i harmonika" osvojio naš član Damir Ugrin, 9A3JWD koji je svojim vokalno-instrumentalnim vještinama upotpunio atmosferu druženja.

Čestitamo svim članovima našeg kluba na osvojenim odličjima i peharima, a pogotovo našim mladim natjecateljima Zvonimiru, Ivanu, Gabrijelu i Davidu!

Additional information